Verminder je Ouderdomsvlekken. Het geheim!

Als je maar lang genoeg in de zon zit creeert je huid onder andere nog meer pigment aan, waardoor je beter beschermd bent. Prettige bijeenkomst is dat je dientengevolge ook nog eens aangenaam bruin word.

 

 

pigmentvlekken gezichtpigmentvlekken gezicht verwijderen

 

 

Wat zijn pigmentvlekken?

 

 

Pigment die eveneens wel melanine wordt genoemd is een kleurstof. Het zit in de kleur van je haren, je huid en zelfs in de iris van je oog. Pigment geeft bescherming aan je huid tegen UV-straling.

 

 

Op het moment datZodra je een teveel aan zonlicht of UV straling krijgt gaat je pigment zich verhogen tot donkere vlekken op je huid. Deze vlekken noemen we pigmentvlekken.

 

 

Ouderdomsvlekken

 

 

Vanaf middelbare leeftijd hebben we wel een of meer van die bruinige vlekjes op de huid.

 

 

Ze vormen zich hoofdzakelijk op plekken waar je veel mee in de zon komt, zoals je handen en je gezicht. Zonnevlekken of levervlekken zijn ook ouderdomsvlekken.

 

 

Gelukkig zijn ouderdomsvlekken normaliter goedaardig verzorging gebeurt grotendeels omdat men het niet mooi vindt. Mogelijkerwijs wordt een ouderdomsvlek agressief (huidkanker), in dat geval is behandeling noodzakelijk.

 

 

De vlek is dan niet meer egaal van kleur, maar grillig gepigmenteerd. Als dat het geval is ga dan zsm naar de huisarts.voor informatie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Verminder je Ouderdomsvlekken. Het geheim!”

Leave a Reply

Gravatar